Totaalinrichting

Ben je uitgekeken op de inrichting van je huis? Kan je interieur een grondige update gebruiken? Of begin je met een leeg blad wat de inrichting van je nieuwbouwproject betreft? Dan ben je bij Atmospher aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring in totaalprojecten, weten we voor elk project de kers op de taart te zetten.

Perfectie zit'm in de details

Interieurinrichting staat of valt met de afwerking. Enkele mooi passende decoratiestukken, de juiste kleuren, aangepaste vloeren, raamdecoratie, … wanneer ze volledig op elkaar zijn afgestemd, tillen ze je interieur pas écht naar een hoger niveau.

Bij Atmospher gaan we voor een persoonlijke service waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. In ons Experience Center geven we je gericht advies op maat. We bekijken stalen, stoffen, kleurencombinaties, trends en verschillende technieken, en brainstormen samen over hoe jouw nieuwe thuis eruit zal zien.

Eén aanspreekpunt voor binnenhuisinrichting

Atmospher begeleidt je bij elke stap in je totaalproject: kleuradvies, schilder- en behangwerken, raamdecoratie, vloeren plaatsen, schrijnwerken,… Handig, want zo hoef jij niet op zoek te gaan naar verschillende professionals, te zeulen met stalen, de planning op te maken, … Dat doen wij wel! Bij Atmospher staat één gespecialiseerd team in voor alle stappen van je totaalproject.