Over ons

Ben je op zoek naar een interieurspecialist die een persoonlijke service biedt? Iemand die naar het totaalplaatje van jouw interieur kijkt? Een professional met oog voor detail? Bij Atmospher sta jij als klant centraal. Wat begon als een rijdende winkel voor kleine renovatiewerken, is vandaag uitgegroeid tot een vaste waarde als interieurspecialist die een totaalpakket op maat voorziet. Lees hier ons verhaal en ontmoet ons enthousiaste team.

Ons verhaal

Zaakvoerster en vakvrouw Wendy is opgegroeid in een familie van verbouwers. Ze kreeg het renoveren dus met de paplepel ingegeven. Jarenlang was Wendy een vaste waarde bij een decoratiespecialist en stond ze klanten bij met professioneel advies. Omdat ze voelde dat klanten meer nood hadden aan persoonlijke service, richtte ze 10 jaar geleden haar eigen bedrijf op: Atmospher, een rijdende winkel voor kleine renovatiewerken.

Ondertussen is Atmospher uitgegroeid tot een vaste waarde, een interieurspecialist die luistert naar jouw wensen en behoeften. Schilderen? Behangen? Kleine renovatiewerken? Een totaalproject? Vandaag kunnen zowel bedrijven als particulieren terecht bij het team van Atmospher voor een persoonlijke service en totale ontzorging!

Werken bij Atmospher

Ben je op zoek naar een job waar je je creativiteit helemaal in kwijt kan? En wil je werken voor een jong bedrijf met een aangename werksfeer? Onze deur staat altijd open voor nieuwe creatievelingen met een oog voor detail en een luisterend oor voor de klant. Werknemers die rustig maar erg precies kunnen werken. Ben jij zo iemand? Dan maken wij graag kennis met jou!