Renovatiecoach

Ben jij een handige harry die graag zelf de handen uit de mouwen steekt in je interieur? Wil je zelf aan de slag gaan met schilderen, behangen, vloeren of gordijnen hangen? Weet je niet goed waar te beginnen of ben je nog op zoek naar kwaliteitsvolle materialen? Als renovatiecoach ondersteunt Atmospher je graag voor een goede start van jouw renovatieproject. Ontdek hier hoe we jou kunnen helpen.

Advies

Wanneer je zelf aan de slag wil gaan in je interieur, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Zo veel verschillende technieken, materialen en mogelijkheden! Als renovatiecoach wijst Atmospher jou de weg in ons Experience Center. We maken samen een moodboard voor jouw interieur. Zo heb je een houvast tijdens je interieurwerken.

Daarnaast kan je kleuren, stalen en stoffen bekijken en vergelijken zodat je de beste keuze kan maken voor jouw interieur. Klaar om van start te gaan? Bij Atmospher leveren we je graag de juiste kwaliteitsmaterialen aan een interessante prijs.

Ondersteuning

Zodra je weet waar je naartoe wilt en over de juiste materialen beschikt, is het tijd voor het echte werk. Wanneer je aan de slag gaat, komt renovatiecoach Atmospher ter plaatse om je op weg te zetten met tips, tricks en antwoorden op jouw vragen. Of je nu gaat schilderen, vloeren, behangen of gordijnen wilt hangen, dankzij de coaching van Atmospher zal het resultaat er feilloos uitzien.