Badkamer renovatie Boechout

Samen met zijn gezin heeft Christophe uit Boechout het huis van zijn schoonouders volledig gerenoveerd. Nu was het tijd voor de laatste ruimte: de badkamer. En dat was nodig, want die dateerde nog uit het bouwjaar 1977. De oorspronkelijke tegeltjes vielen zelfs letterlijk van de muren. Een kleine lek in de douche gaf daarna de doorslag: tijd voor een badkamer renovatie!

Over dit project

Christophe en zijn gezin zijn geen onbekenden voor Atmospher. Een tijd geleden hebben we schilderwerken uitgevoerd en kleuradvies voor hun interieur gegeven. “We waren zo tevreden over de service van Atmospher, dat we aan Wendy hebben gevraagd om zich ook over onze badkamer renovatie te ontfermen, zegt Christophe.

Dankzij onze jarenlange ervaring in renovatieprojecten wisten we direct met wie we wilden samenwerken. Zo kozen we voor een leverancier die de badkamermeubels zoals de wandkast en hangkasten volledig op maat maakte. Een loodgieter waar we vaker mee samenwerken heeft de oude badkamer uitgebroken, de leidingen vervangen, en het bad en de inloopdouche geïnstalleerd. Hij plaatste ook het hangtoilet, de lavabo’s en een handdoekradiator.

Daarna heeft Atmospher de muren en het plafond helemaal gelijkgetrokken en in een egale kleur geschilderd, wat voor een strak resultaat zorgt. We werkten de badkamer af met een bijpassende waterdichte laminaatvloer. Door samen te werken met vaste, betrouwbare partners hebben we voor een redelijk beperkt budget toch een op maat gemaakte badkamer afgeleverd. Eentje waar Christophe en zijn gezin nog lang plezier van zullen hebben!