Vloerbedekking

Een vloer kan je interieur maken of kraken. Hij ligt dan misschien wel onder je voeten, maar de juiste vloer maakt een groot verschil voor de look van je interieur. Liefst van al is hij ook nog eens onderhoudsvriendelijk en kan hij tegen een stootje. Gelukkig heeft Atmospher een jarenlange ervaring in vloerbedekking. We kunnen je dus niet alleen adviseren over het juiste materiaal, maar garanderen ook een correcte opmeting en een professionele plaatsing.

Vloerbedekking

Voor elk wat wils

Een nieuwe vloerbedekking? Atmospher adviseert verschillende soorten materialen, afhankelijk van je voorkeuren, de stijl van je interieur en de ondergrond. Je kan kiezen uit laminaat, tapijttegels of PVC-vloeren. In ons Experience Center kan je stalen bekijken van onze kwaliteitsproducten. Vervolgens komen we bij je langs voor een professionele opmeting en plaatsing.

Risico op slecht geplaatste vloer?

Dat vermijd je met vakwerk!

Je oude vloer uitbreken, een nieuwe vloer over de oude plaatsen, de ondergrond behandelen, de ruimte opmeten, tapijttegels of planken op maat snijden, … vloerbedekking is precisiewerk. Zonder ervaring is het risico op een scheef gelegde vloer groot. En dat zou zonde zijn van al het werk én de vloer. We bekijken graag samen met jou wat de beste optie is voor jouw interieur.

Enkele projecten